Vesti

Ovde ćete nači najaktuelnije informacije i vesti iz domena predškolskog vaspitanja i obrazovanja, ranog razvoja i učenja dece na ranim uzrastima. Ako želite da podelite sa nama aktuelne informacije iz vaše prakse pišite nam na office@predskolci.rs

Konferencija „Ključne dimenzije razvoja kvaliteta u predškolskom vaspitanju i obrazovanju

Konferencija „Ključne dimenzije razvoja kvaliteta u predškolskom vaspitanju i obrazovanju – Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja“ održava se 23. maja 2017. godine, u Beogradu, u hotelu Hyatt, Milentija Popovića 5, sa početkom u 9:30 časova.

Cilj konferencije jeste predstavljanje reformskih inicijativa upredškolskom vaspitanju i obrazovanju u Srbiji. Ujedno, konferencija će biti prilika da se predstave inovativni pristupi u Srbiji kao i međunarodne prakse u primeni savremenih osnova programa i okvira kvaliteta predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Konferencija će moći da se prati I preko interneta putem linka za livestream.

Prenos uživo sa konferencije moguće je i komentarisati putem twiterra na #zasvakodetevrtic

Vebsajt je izrađen u okviru projekta „Vrtići bez granica 2- kvalitetno inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Republici Srbiji“ koji uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj – SDC realizuju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, UNICEF, CIP - Centar za interaktivnu pedagogiju i Institut za pedagogiju i andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.